DE BABYPLANNER

 

Roman - Uitgeverij The House of Books

Barbara heeft als weddingplanner de leukste baan van de wereld. Haar leven bestaat uit feesten met haar hartsvriendinnen Kate en Lisa, geld verdienen en dit zo snel mogelijk weer uitgeven aan kleding, schoenen en uitgaan.
Wanneer haar oppervlakkige leven vragen bij haar gaat oproepen, neemt ze twee belangrijke beslissingen. Ze verbreekt haar relatie en neemt een sabbatical. Het felbegeerde ticket naar Australiƫ ligt in de la op haar te wachten. Als blijkt dat ze tegen alle verwachtingen in zwanger is, komt ze voor ingrijpende keuzes te staan.
Vier jaar later ontmoet Barbara haar grote liefde Max. Op een avond deelt hij een geheim met haar dat hij al jaren met zich mee draagt. De periode waarin Barbara dacht via de natuurlijke weg zwanger te raken is definitief voorbij. Deze maakt plaats voor ziekenhuisbezoekjes, naalden en gruwelhormonen, die als een vloedgolf door haar lichaam gieren. Lukt het Barbara om ondanks de zware weg door te zetten en haar grootste wens uit te laten komen?

 

De Babyplanner is het waargebeurde, ontroerende verhaal van een vrouw die op een paradoxale manier kennis maakt met het thema vruchtbaarheid.
Barbara Muller werkte als weddingplanner en als manager in de zorg. De Babyplanner is haar debuut. Momenteel werkt ze met veel plezier aan het vervolg op De Babyplanner. Naast het schrijven is ze druk bezig met de oprichting van een particulier kindertehuis (Het Dushihuis). Ze woont in Dordrecht met man en kinderen.

 

 

bestel