BARBARA MULLER & PROJECTS

 

Stichting het Babyhuis

Het Babyhuis voorkomt onnodige uithuisplaatsing. Er is niets zo schadelijk als het onnodig scheiden van een moeder en haar kind.
Doel is het tot stand brengen, bevorderen en continueren van hechting tussen moeder en kind en op den duur een veilige terugkeer van beiden naar een eigen woonomgeving.
Op basis van de hulpvraag, de beschikbaarheid en de samenstelling van de groep opgevangen moeders wordt gekeken of een plaatsing mogelijk is. Het Babyhuis is specifiek bedoeld voor pasgeborenen, van wie de moeder haar kind nog niet de noodzakelijke verzorging en opvoeding kan bieden, maar waarvan verwacht wordt dat ze dit wel op relatief korte termijn kan. Dit mede dankzij een persoonlijk ondersteuningsaanbod, vaak vorm gegeven met onze samenwerkingspartners (ketenpartners).
Het Babyhuis kijkt specifiek naar wat de moeder nodig heeft en past bij iedere plaatsing persoonlijke zorg op maat aan.
De missie van het Babyhuis is ervoor te zorgen dat de geplaatste kinderen zich veilig voelen en zich hechten aan hun moeder. Daarnaast bieden wij hulp en zorg aan de moeder met als doel dat ze uiteindelijk zelfstandig voor haar baby kan zorgen.
Het Babyhuis heeft drie locaties in Nederland: Dordrecht, Schiedam en Leiden.

 

Website ...

 

 

 

Stichting Beschermde Wieg

Stichting Beschermde Wieg helpt zorgmijdende zwangere en pasgevallen vrouwen in nood, door het bieden van preventieve hulp en via 10 Beschermde Wiegkamers. Iedere baby verdient een veiling wieg en iedere vrouw hulp, ook als ze anoniem wil blijven. Beschermde Wieg redt babylevens en voorkomt in veel gevallen te vondeling leggen en kindsdoding.

 

Website ...

 

 

 

 

 

 

Stichting Stokholm

Het leven is magisch en je hebt meer invloed dan je denkt. Elke dag kun je een nieuw begin maken om je hart en je hoofd in verbinding te laten zijn. Je innerlijke drijfveren te onderzoeken, obstakels die geluk in de weg staan los te laten, je leven optimaal te benutten, buiten de lijntjes te dansen, vrij en onbevangen te zijn.
In Stokholm bieden we masterclasses voor persoonlijke ontwikkeling en groei en energizers die je mentaal en fysiek sterker maken.
Adem, freeze, daag jezelf uit, spring, vertrouw, durf, leef en verwonder!

 

Website ...