BARBARA MULLER & WORKSHOPS

 

ACADEMY

 

Barbara Muller en haar team hebben een inspirerende workshop ontwikkeld voor organisaties (non profit en profit), overheid, gemeentes en scholen die bereid zijn ‘om’ te denken en daarmee bereid zijn een nieuwe wereld te betreden.

 

Deze inspirerende workshop richt zich specifiek op:

Workshops rondom deze thema’s zijn voor groepen (max. 8 personen) te boeken en kosten € 300 pp voor de duur van 4 uur en € 150 pp voor de duur van 2 uur. De workshop is inclusief een yoga-, ademhalings- of meditatiesessie, koffie, sapjes, thee en een biologische lunch.
De opbrengsten van dit werkbezoek komen volledig ten goede aan de moeders en kinderen. De inspiratie academie vindt plaats op de Wolwevershaven 30 te Dordrecht.

De eerstvolgende intervisiesessie is op woensdag 3 juni 2020 van 10:00-12:00 uur. De kosten zijn € 50.

 

Meer informatie en reservering Stichting Beschermde Wieg of info@barbaramuller.com

 

 

TINNITUS COMMUNITY

 

 

 

TINNITUS SHARING COMMUNITY

De workshop Tinnitus Sharing Community biedt, dankzij een uniek en veelzijdig aanbod, de ruimte dat hart en hoofd weer in verbinding komen en gaan stromen. Een veilige omgeving met lotgenoten, waar ruimte is om te spreken over de belemmeringen die tinnitus met zich meebrengt. De eenzaamheid en wanhoop die je kunt voelen. Dit gebeurt met respect, liefde en zonder oordeel. De plek voor stilte, vertraging, kracht, saamhorigheid, bewustwording en ontspanning.

 

De TSC Workshop draagt daarmee bij om de levenslust, kracht, ambitie en vitaliteit bij mensen terug te vinden en te bestendigen. Met als doel dat tinnitus minder podium krijgt, waardoor jij meer van het leven kan genieten. Je bent niet alleen; met elkaar kunnen we de wereld wat mooier maken.

 

De eerstvolgende workshop vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020. Stuur een mail om je in te schrijven naar info@barbaramuller.com. De kosten zijn € 75

 

 

 

8 FEBRUARI 2020

 

tinnitus workshop       programma workshop

 

 

EVALUATIE & REACTIES Workshops 2019

Algeheel cijfer organisatie van de TSC: 9
Veilig voelen in de groep: 10
Persoonlijke aandacht: 9
Catering: 9,5
Wens voor een terugkomdag: 10

 

 

”Dank voor de waardevolle en enerverende dag. Zo fijn dat jij dit hebt georganiseerd. Je bent een kanjer! De dag heeft veel indruk op me gemaakt, vooral de openheid van allemaal. Ik denk er veel aan terug, zoveel herkenning. De emotie van mede lotgenoten raakte me diep, heftig maar zo herkenbaar. Hopelijk zullen we elkaar en de groep vaker ontmoeten. Ik sta er open voor. Zo mooi dat je dit allemaal voor ons doet. Nogmaals super goed en dank.”

 

”Ik wil je nog van harte bedanken voor de fantastische dag afgelopen woensdag. Inspirerend maar ook confronterend. Zoveel mensen die het er zichtbaar ontzettend moeilijk mee hebben. Ik schrok ervan. Maar ik had wel het idee dat velen aan het eind van de dag toch weer enige hoop op verbetering hadden. Daarom draag ik ook een warm hart toe aan je plannen voor de Tinnitus Sharing Community.”

 

”Aan iedereen die de dag weer hebben mogelijk gemaakt. Ik denk, dat ik namens alle deelnemers spreek, als ik zeg, dat het weer een heel fijne ervaring was afgelopen woensdag. Dank daarvoor en wellicht tot een volgende keer.”

 

”Met veel blijdschap kijk ik terug op afgelopen woensdag. Wat goed dat jij je inzet een podium te geven aan tinnituspatiënten. De verbondenheid in de groep was groot, het programma waardevol en de organisatie geweldig. Ik kijk uit naar het vervolg, want dit moeten we koesteren.”