BARBARA MULLER & MASTERCLASSES

 

 

Masterclasses

Barbara organiseert met haar team inspirerende sessies gericht op het doorbreken van systemen, overtuigingen en patronen die niet langer dienen. Met als doel dat mensen thuiskomen bij zichzelf en met meer liefde en zelfvertrouwen hun leven leven. Dit heeft niet alleen impact voor hun eigen geluk, maar werkt aanstekelijk voor de wereld om hen heen. Ieder mens is een changemaker en met elkaar kunnen we de wereld mooier maken.

Barbara en haar team zijn ook in te huren bij bedrijven en particulieren, wanneer de weg naar Dordrecht een uitdaging is.

 

 

Stokholm Dordrecht

 

 

 

Adem & IJs

10 jaar geleden ben ik betoverd door de impact van adem en ijs. Na een 10 weekse cursus van Wim Hof en een ademcoachopleiding ben ik ademcoach. Ook ben ik holistisch therapeut en reiki master in opleiding.

 

Mijn passie is het teruggeven van zelfliefde en vertrouwen aan mensen. Adem en ijs zijn twee belangrijke elementen daartoe en niet meer weg te denken uit mijn eigen leven.
Natuurlijk zijn er lekkerdere dingen te bedenken dan in een ijsbad te liggen, dagelijks de discipline op te brengen om een kwartier tijd te maken voor een ademsessie, omdat je al genoeg te doen hebt. Maar als ik het niet doe, mis ik het en voel ik me minder goed, omdat ik iemand ben, die zichzelf makkelijk vergeet en voorbij loopt.

 

Het is zo’n cadeau om mensen de kracht van adem en ijs te laten ervaren. De wetenschap dat ze zoveel meer kunnen dan ze denken. Ons lichaam heeft de schommeling van temperatuur nodig, omdat onze vaten er sterker door worden en onze organen een boost krijgen. Je afvalstoffen worden sneller afgebroken, je zuurgraad wordt neutraal, wat betekent dat ontstekingen sneller uit je lichaam gaan en je veel minder kans maakt op ziektes. Wij zijn de alchemist van ons eigen lichaam.

 

In Stokholm maken wij dagelijks magische dingen mee. Een dove man die weer restgehoor heeft, een vrouw die van astma af is, mensen met reuma, waar de waardes vooruit gaan, met long covid, mensen met burn-out klachten, die meer overzicht, kracht, rust en positiviteit voelen. Beter slapen, minder angst, stress en paniek. Meer geluk en daarmee liefde.
We adviseren altijd hand in hand te gaan met reguliere geneeskunde en adem en ijs ter ondersteuning toe te passen.
Ons lichaam heeft een ingenieus zelfhelend vermogen, dat met adem en kou geactiveerd wordt. Het mooie is dat je dit thuis, in jouw eigen tijd, kan ervaren op het moment dat je van de techniek op de hoogte bent.

 

Ik ontdekte het noodgewongen om mijn oorsuizen te overleven.
And I did.