bedrijfsuitjes

Teambuilding

Als werkgever wil je je personeel functioneel, gezond en in balans houden. Een gezonde medewerker draagt optimaal bij aan een gezond en winstgevend bedrijf. Onder andere door Corona en thuiswerken is de scheidslijn tussen prive en werk vervaagd. De Stokholm masterclasses zorgen voor de juiste balans.
De balans die nodig is voor een gezonde medewerkers waarmee het maximale uit de privé- en werksituatie gehaald wordt.

In ons monumentale pand hebben we voldoende ruimte om onze inspiratie en powersessies te combineren met bedrijfspresentaties en trainingen. We helpen je graag met het samenstellen van een teambuildingsprogramma voor werknemers
en relaties.

Daarin werken wij samen met andere Dordtse ondernemers en kunnen de sessie desgewenst uitbreiden met een rondvaart, (mindful)wandeling en culinaire ondersteuning van ontbijt tot diner.
Wij doen er alles aan om het team een onvergetelijke dag te bezorgen en zijn ervan overtuigd dat alle deelnemers na afloop klaar zijn om het verschil te maken.

Geïnspireerd, vol enthousiasme en met nieuwe inzichten gaat jouw team de deur uit.

nieuwjaar-uitje2022

Verwennerij

Wij vinden het van essentieel belang onze gasten in de watten te leggen. Alle hapjes, gezonde snacks en drankjes hebben hoogstaande kwaliteit en zijn duurzaam. Prize winning koffiebonen, originele theesoorten, energizende sapjes en gezond lekkers serveren wij gedurende de hele sessie.

 • Wifi
 • Beamer
 • Geluidsapparatuur
 • Energizers:
  ♥ ijsbad
  ♥ yoga
  ♥ ademsessie

Teambuilding

Een superbooster voor jouw team. Geef een origineel en verfrissend cadeau!

Verdient jouw team het in het licht gezet te worden? Wij bieden een ervaring, die hun innerlijke vuur laat stralen.
Deze teamspirit booster staat voor individuele- en groepsbewustwording, leren omgaan met prikkels en een gezonde leefstijl. Dankzij deze booster voelen medewerkers zich gewaardeerd onderdeel van een superteam en zetten zij zich met nog meer plezier en betrokkenheid in voor de organisatie.

Teambooster

Duur: 3 uur
Tarief: €550
Aantal personen: 4-10

Teambooster + Si Barone

Duur: 4 uur
Tarief: €690
Aantal personen: 4-10
Inclusief een rondvaart van 1 uur

Inbegrepen:
3 energizers, thee, koffie, sapjes, fruit, gezonde snacks
Elke extra persoon + €40 p.p.

De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Menukaart energizers:

 • IJsbad
 • Power Breath
 • High Intensity Training
 • Power yoga
 • Dynamisch groepsgesprek over zelfontplooiing, manifestatie en krachtenbundeling

Om onze heidag fris te starten, begonnen wij met een ademsessie. Een absolute aanrader voor als je eens uit je comfortzone wilt komen.

teambuilding
fornasetti
teambuilding

Bijzonder leuke ervaring van ons hutje op de heidag. Warme en inspirerende plek. Alles was top georganiseerd en dat de hele dag door.