appel of donut

Afvallen zonder sporten

Het is mogelijk om af te vallen zonder te stoppen met eten en zonder te sporten. Wij hebben hier 3 alternatieve manieren gevonden om van die extra kilo’s af te komen. Bekijk ze hier.

Door: Trendnieuws   |   Bron: Brightside

 

Iedereen droomt ervan om een mooi lichaam te hebben, maar hier niets voor hoeven te doen. Helaas is dit niet mogelijk en moet je hard werken voor een slank lichaam. Veel uren in de sportschool en daarnaast ook letten op de voeding zijn van groot belang bij het krijgen van een slank lichaam.
Maar wacht! Maak je geen zorgen, het is mogelijk om af te vallen zonder te stoppen met eten en zonder te sporten. Wij hebben hier 3 alternatieve manieren gevonden om van die extra kilo’s af te komen. Bekijk ze hieronder:

ademen
Ademen

De belangrijkste techniek van ademhalingsgymnastiek is dat je niet met je borst maar met je maag in-en-uit moet ademen. Een dunne taille, sterke buikspieren – alles is mogelijk als je deze ademhalingsoefeningen uitvoert.

douchen
Douchen

Deze methode is vrij eenvoudig. Tijdens het douchen wissel je het water van ijskoud naar heel heet en dit doe je een aantal keer. Een contrast douche zal niet alleen het overtollige gewicht wegnemen, maar ook ziektes zoals aritmie, obesitas, en cellulitis vermijden.

massage
Massage

De beste soorten massage om vet te bestrijden zijn cupping, water, honing en knijpen. Ze helpen de vetafzettingen te beperken, verbeteren de bloedcirculatie aan de voorkant van je buik.