Nieuws

Het laatste nieuws van Barbara Muller, over de masterclasses, sessies en interessante verhalen vanuit de media

weekend-dichtbij

Al tien jaar hulp voor radeloze moeders

Twee grote ziekenhuizen, in Rotterdam en Amsterdam, openden deze week kamers waar moeders hun kind te vondeling kunnen leggen. Bijna tien jaar geleden zorgde de eerste vondelingenkamer in Papendrecht nog voor veel ophef. “Het is bij wet verboden en daarmee strafbaar.”

Lees verder
erasmus

Erasmus MC opent Beschermde Wiegkamer

Het Erasmus MC opende op 29 januari 2024 een Beschermde Wiegkamer, in samenwerking met de stichting Beschermde Wieg. In deze kamer kunnen moeders hun kind veilig achterlaten. ‘Ook de meest kwetsbare vrouwen in Rotterdam zijn hier welkom.’

Lees verder
financieel dagblad barbara

Zij verbeteren zelf de zorg

Wat doe je als je vindt dat hulpverlening beter kan en zorg ontoereikend of bureaucratisch is? Dan neem je het heft in eigen hand, besloot dit drietal. Ze startten een zorgproject of richtten een stichting op.

Lees verder

AD: Barbara helpt mensen de naweeën van corona op te vangen

Snakken naar een omhelzing, ongestilde huidhonger. Of koppels die juist te veel op elkaars lip zitten. Met hopelijk de laatste stuiptrekkingen van corona, springt de Dordtse Barbara Muller met haar nieuwe stichting alvast in op de soms verstrekkende mentale gevolgen: “Bij veel mensen is het kaarsje gewoon gedoofd. Wij kunnen helpen.”

Lees verder

Lief Liever Liefde

Hoe kijken jonge en oude mensen naar liefde? In Lief, Liever Liefde van Barbara Muller lees je de visie van 130 mensen op liefde. En met de aankoop steun je stichting Beschermde Wieg, voor zwangere vrouwen in nood.

Lees verder