Nieuws

Het laatste nieuws van Stokholm Change, over onze masterclasses, sessies en interessante verhalen vanuit de media

financieel dagblad barbara

Zij verbeteren zelf de zorg

Wat doe je als je vindt dat hulpverlening beter kan en zorg ontoereikend of bureaucratisch is? Dan neem je het heft in eigen hand, besloot dit drietal. Ze startten een zorgproject of richtten een stichting op.

Lees verder

AD: Barbara helpt mensen de naweeën van corona op te vangen

Snakken naar een omhelzing, ongestilde huidhonger. Of koppels die juist te veel op elkaars lip zitten. Met hopelijk de laatste stuiptrekkingen van corona, springt de Dordtse Barbara Muller met haar nieuwe stichting alvast in op de soms verstrekkende mentale gevolgen: “Bij veel mensen is het kaarsje gewoon gedoofd. Wij kunnen helpen.”

Lees verder

Lief Liever Liefde

Hoe kijken jonge en oude mensen naar liefde? In Lief, Liever Liefde van Barbara Muller lees je de visie van 130 mensen op liefde. En met de aankoop steun je stichting Beschermde Wieg, voor zwangere vrouwen in nood.

Lees verder
appel of donut

Afvallen zonder sporten

Het is mogelijk om af te vallen zonder te stoppen met eten en zonder te sporten. Wij hebben hier 3 alternatieve manieren gevonden om van die extra kilo’s af te komen. Bekijk ze hier.

Lees verder
icetubs

Waar is een ijsbad goed voor?

Een heerlijk warme douche, een vakantie naar de zon of een heerlijk zonnetje in de lente. Van warmte vrolijken we allemaal op, van kou niet. Althans dat denken we. Want op het moment dat we de kou gaan omarmen er mee leren om te gaan houden we hier misschien nog wel meer van dan van de warmte.

Lees verder