Reviews

Ervaringen van bezoekers aan Barbara Muller Coaching in Stokholm, Dordrecht.

tablet

A ‘breath taking’ experience at the Change Community, using breathing techniques, yoga and more to connect with the inner self and with nature

Teambuilding Stokholm

We hebben een top dag gehad! Ook complimenten voor de gastvrouw, we zijn op onze wenken bediend. We hoefden niets te vragen, ze stond al klaar met koffie en thee. De ademsessie van Evert was ontzettend fijn, hij begeleidde ons goed en gaf ons de ruimte de sessie op onze eigen manier te ervaren. Al met al een fijne dag op een toplocatie. Ik hoop volgend jaar terug te komen met een grotere groep en misschien dan toch optioneel een ijsbad sessie.

Lieve mooie mensen, Wat was dat een mooie, liefdevolle krachtige ervaring. Oerinstincten kwamen boven en ga met dez nieuwe ervaring mee naar huis! Veel dankbaarheid

Voor onze heidag hadden wij de Stokholm Changemaking Community als locatie gekozen. De sfeervolle en lichte ruimte voldeed aan al onze wensen. Een heerlijk grote oppervlakte met verschillende opstellingen. Alle benodigdheden voor een inspirerende dag waren aanwezig. Barbara is een perfecte gastvrouw die er voor zorgt dat het haar gasten aan niets ontbreekt. Om onze heidag fris te starten, begonnen wij met een ademsessie. Een absolute aanrader voor als je eens uit je comfortzone wilt komen.

Hartelijk dank voor deze prachtige dag. Bijzonder leuke ervaring van ons hutje op de heidag. Warme en inspirerende plek. Alles was top georganiseerd en dat de hele dag door. De ademsessie was een mooie ervaring die vernieuwende energie gaf aan 't team. Thanks!

Masterclass Verbonden ademhaling

Ik voel me elke dag beter en beter. Het is bijna een verslaving, die momentjes voor mezelf. Daarnaast ben ik vrolijker en heb ik sinds 2 dagen geen opgeblazen gevoel meer. Er lijkt overal verandering te zijn. Love it!

Het valt lastig in woorden te duiden maar wauw, wat was dit een gave, magische ervaring. Er kwam zoveel boven dat lang verborgen lag en het mooie was: alles was goed, ik voelde me veilig en geborgen. Ik heb 3 dagen lang de energie gevoeld. Nu lekker vasthouden.

Onder de indruk van wat deze ademsessie met me gedaan heeft. Fijne begeleider in een prachtige setting, voelde me meteen op mijn gemak. De diepe rust die ik ervaren heb, alsof ik nu echt thuis was gekomen bij mezelf en dat op mijn vijftigste. Heb als een os geslapen vannacht en ben van plan maandelijks een les te volgen bij jullie.

Fijne ervaring in een mooie setting, mooie ademhalingsoefening.

Wat was het een heerlijk moment bij Verbonden Adem. Even helemaal loskomen van alles en alle focus op je adem. Ik merk: hoe meer je je lijf vult met adem, tot in de verste plekjes van je romp toe, hoe helender het is! Adem gééft, en ís LEVEN! Door meer diep en vol te ademen, met hulp van de ‘ verbonden adem’ merk je echt dat je Leeft! Echt een aanrader!

Power Breath & Ice

Wat een leuke en bijzondere ervaring! Een goede trigger om er weer mee aan de slag te gaan. Heel erg bedankt!!
Gerdina, Marissa, Annelieke en Emma

Hoe mooi kan een dag beginnen ... Evert begeleidde vandaag iemand voor de derde keer met een adem en ijsbadsessie. Diegene heeft chronische pijn en alles ingezet zonder succes. Hij kan hierdoor niet meer werken. Vandaag is de eerste pijnvrije dag. Zelfs zonder duizelingen. Hij kan het zelf nog niet bevatten. Dankbaar!

Barbara en Marcel,
2e keer deze geweldige workshop Power Breath & Ice gedaan. Geweldig om mijzelf weer te versterken! De brein kan meer dan je denkt. Liefs.

We did it! Dankzij onze top begeleider. Wat een intense ervaring. We hebben onze angst overwonnen en zijn er voor gegaan.

Ik ben al wel getraind met kou. Het bad stond op 4 graden. Uiteindelijk heb ik er 5,5 minuut ingezeten. De laatste minuten gezellig kletsend met Barbara, die me er fijn doorheen loodste, daardoor vergat ik de tijd. Ik ben zo blij met deze ervaring en de mensen van Stokholm waren zo lief. Laat je niet afschrikken door de beren op de weg. Zelfs bij de dingen die je vanbinnen graag wilt, liggen die verdomde drempels er weer. Maar daar kun je gewoon overheen rijden hoor. Dan is de keer daarna de drempel ineens kleiner of verdwenen.

Ik ben zeer slechthorend en na twee sessies adem en ijs werd mijn gehoor beter. Na de sessies heb ik zelfs muziek beluisterd. Dit is zo overweldigend en mooi.

Het is echt super. Eerst even erg koud en je ademhaling controleren, dan ontspan je en verbaas je jezelf. Een mooi gevoel dat je lichaam dat gewoon kan. Na een paar minuten ga je zelfs van binnenuit een soort kachel voelen. Je buik en romp worden warm en verwarmen je. Dat warme gevoel is zelfs sterker dan de kou. Je voelt de energie en helderheid dan al door je lichaam stromen. En eenmaal uit het bad blijf je de energie voelen en voel je nog steeds de nawerking in je lichaam. Ook nu na een paar uur nog steeds vol energie.

Vitaliserend, geeft nieuwe energie en hernieuwd zelfvertrouwen.

‘Welke gek vindt dit leuk?’ vroeg ik hardop bij het instappen. ‘IK’ durf ik nu stellig te zeggen. Wat een ervaring om uit mijn comfortabele zone te komen en wat kan een mindset veel tegenhouden en tegelijk veel openen als je deze bij durft te stellen.

Bedankt voor een onwijs gave ervaring en de goede begeleiding. De hele workshop was erg interessant, veel geleerd, ook over mezelf. Nogmaals bedankt!

Ik zag ertegenop als een berg die ik moest beklimmen.
Ik vond mezelf superman na afloop.
Sliep als een roos en zit twee dagen later nog vol energie.
Je hebt me er geweldig doorheen geholpen.
Ik kom terug!

Na een hele fijne ademhalingssessie, waarbij je lichaam een energieboost krijgt het ijsbad in. Volledige focus op mijzelf en mijn ademhaling (met fijne coaching van Evert). De overwinning en trots die je voelt na een minuut is overweldigend. Uiteindelijk wilde ik er niet uit, zo fijn vond ik het. De euforie wint het van de kou. Na afloop heel veel energie, trots en zelfliefde. Gelijk een strippenkaart genomen. Dit wil ik vaker ervaren.

Ik ervaar meer energie en kracht en voel me zoveel positiever sinds ik wekelijks in het ijsbad kom.

I am so grateful I was able to visit Stokholm House and participate in a beautiful and well-held breathing session. The space felt utterly welcoming and inviting from the first moment, I was guided and held through the session very safely and gently. The breathing session really helped me to drop from the mind to the heart, connect with my body and emotions, and most importantly release what was not serving me anymore. I felt like a new-born after the session. I would really recommend the breathing session to everyone – it’s such a powerful yet simple tool to connect with oneself!

Eindelijk ervoer ik rust in mijn hoofd. De begeleiding om diep in en uit te ademen tijdens de kou, heb ik als veilig en fijn ervaren. Dat maakte dat de kou waarvan ik in het begin last had en voor weg wilde lopen naar de achtergrond verdween. Ik heb nu het idee dat ik de wereld aankan.

Je angst overwinnen, je vrees trotseren, dat is wat je doet als je in het ijsbad gaat! Met de juiste coaching om mijn ademhaling onder controle te houden, lukt het me om het ijsbad te nemen. Ik neem graag even de tijd om de moed te vatten voor het koude water ( het buitenzwembad vind ik al verschrikkelijk), maar met een goede mindset, wordt het na een paar minuten zelfs heerlijk! Jammer dat mijn tijd er op zat. Maar ik heb het toch maar mooi gedaan! Het geeft een heerlijk gevoel, zowel op je huid (doorbloeding) als in je hart (trots)!

Ice Woman

Erg bijzondere en mooie ervaring! Zou dit graag vaker doen. Liefs, Alba

Lieve Barbara, Jeetje, wat een ervaring. Ik ben gewoon helemaal sprakeloos. Wat een mooie sessie om in je eigen lichaam te komen en echt te voelen. Ik had dit serieus niet verwacht. Heel erg bedankt hiervoor. Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie. Eens kijken of ik mij dan weer wat meer kan laten gaan. Nogmaals dankjewel!

Fijne ademsessie, helder verhaal en spetterende afsluiting in het ijskoude bad! Heerlijk. Thanks!
Berry, Anja, Tirza, Kyra, Rianne

Masterclass Intenties, Mindset en Manifestatie

Deze dag kwam op mijn pad als cadeau en was zo onwijs waardevol. Dank je wel lieve Barbara en Kitty, jullie zijn mijn inspiratiebron voor mij.

Lieve Barbara en Kitty, bijzondere mooie, warme, wijze, liefdevolle dag. Mooie ontmoetingen, waanzinnige ervaring. Enorm leerzaam.

Lieve mooie mensen. Wat een heerlijkheid, openheid en energie hebben jullie mij geschonken! Dankjulliewel en keep up the beautiful work!

Heel erg bedankt voor deze ervaring. Wat een krachtige twee dagen. X!

Mooie dames, wat een feestje om jullie energie te ontvangen. Dankbaar voor onze nieuwe vriendschap. Liefs.

Ontzettend bedankt voor jullie sessie vandaag. Vol liefde, vertrouwen en humor heb ik de ochtend beleefd. Mooi dat jullie iets, wat vaak als ongewoon wordt gezien, met de juiste tools toepasbaar en gewoon maken. Heb zin in het vervolg.

Lieve meiden,
Ik ben nog steeds een beetje aan het bijkomen van vandaag. Van de indrukken, het gevoel en de emoties die de verbonden ademhaling bij mij heeft losgemaakt, maar ook het onwijze vertrouwen in mijzelf en in mijn lijf na het ijsbad (viel mij echt heel erg mee).
Het voelt echt alsof ik de JA (weer) van de daken kan schreeuwen.
Heel erg veel dank voor Barbara, Kitty EN JOLANDA (in hoofdletters), maar ook zeker voor jullie. Voor de veiligheid en het vertrouwen dat jullie geven. Heel graag live tot in september, maar hopelijk in de tussentijd hier in de app.
Lieve groet.

Lieve Bar en Kitty,
Bedankt voor de fijne, liefdevolle masterclass. Het was een zeer inspirerende sessie met een bijzonder fijne groep. Op naar het vervolg!
Liefs.

Lieve schatten. Bedankt! Wat heb ik veel geleerd, doorvoeld, ben ik gegroeid. Heel gaaf, bedankt.

Super bedankt voor de magische reis naar nog meer verdieping, verbinding en zelfliefde.

Lieve Barbara en Kitty,
Wat een mooie en bijzondere ervaring. Zo lief, open en gastvrij als jullie zijn. Voelde me zo welkom! Ga hier vol positiviteit en energie weer naar huis. Super bedankt en veel liefs.

Lieve Barbara en Kitty,
Wat een mooie, bijzondere ervaring. Ik kwam voor de ademhaling en het ijsbad, maar dat thema manifesteren is echt van toegevoegde waarde. Hoe mooi om bij zo'n ronde van jullie mooie manifestatiereis aanwezig te mogen zjn. Op naar nog heel veel meer.
Veel liefs en tot snel.

Lieve Barbara en Kitty,
Warmte is het eerste woord dat mij te binnen schiet als ik aan de 2 dagen bij jullie denk. Warmte binnen de groep, warmte die jullie aanbrengen en oprechtheid. Zelfs het ijsbad was 'te doen' door jouw warme belangstelling Barbara. Wat mij betreft géén afscheid, maar een begin. To be continued ...
Heel veel liefs.

Lieve meiden,
Wat een super fijne dagen, groep en sessies. Blij hier een onderdeel van geweest te zijn.
Hopelijk tot snel. Liefs.

Adem je vrij

Lieve Barbara,
Bedankt voor deze bijzondere ervaring. Het voelde heel veilig door jouw begeleiding en aanmoedigende woorden. Intens, emotioneel en liefdevol.
Liefs, Lisenka

Bedankt voor deze magische avond! Dit was heel bijzonder om mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar.
Liefs, Ysamar, Eelco, Steven, Stef en Dorothea

Het was wederom een hele mooie, diepe reis naar het onderbewuste. Mooi om hier bewust van te zijn.
Liefs Pauline

Lieve Barbara
Het kwam op het juiste moment. Zo vallen dingen mooi samen in het leven! Dankjewel. Het is goed, dat was ook de zin die in me opkwam aan het einde van de sessie, wat een mooie ervaring!

Lieve Barbara
Wat een bijzondere ervaring en wat een fijne en liefdevolle begeleiding van jou. Ik kom heel graag snel terug.

Masterclass Tinnitus

Yes, ik ben al zo op de goede weg. De ademsessie was zo speciaal. Wat een rust. Eindelijk rust. Ik ga vol vertrouwen door. Dank en liefs.

Heel hartelijk bedankt. Een goeie motivatie om op mijn ingeslagen pad verder te gaan.

Een week therapie in België heeft me niet gebracht wat de 3 uur durende privé masterclass me bracht. Ik voel me gehoord, minder gevangen in mijn lijf, ik ervaar meer rust en kracht en heb handvatten gekregen dit alleen maar groter te maken. Ik heb na 20 jaar Tinnitus weer vertrouwen en hoop. In het hier en nu. Zoveel dank daarvoor.

Ik heb onlangs de privé Masterclass Tinnitus bij Barbara Muller, Stokholm Change Making Community gevolgd. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb er heel veel aan gehad, ook al was het maar een paar uur. Het warme welkom door Barbara waardoor je jezelf al snel op je gemak voelt helpt ook mee. De Yogales en docent was ook fijn. Het ijsbad geeft enorm veel energie. Nu heb ik thuis natuurlijk geen ijsbad maar een koude douche helpt ook in je energie. Ik heb sinds eind september 2021 Tinnitus dus ik zit nog midden in mijn “struggle”. Het is vreselijk, maar Barbara is wel een voorbeeld. Een voorbeeld om niet bij de pakken neer te gaan zitten (wat ik echt nog weleens doe). Barbara laat zien dat als je doorzet en de juiste gedachten hebt over je oorsuizingen er echt nog een goed leven van jouw leven te maken is. Omdat het zo in mijn beginfase was heb ik de privésessie gedaan. Op dat moment erg fijn. Wellicht is het voor anderen fijner, als je al wat langer met Tinnitus geconfronteerd wordt, om de Tinnitus Masterclass te volgen met lotgenoten. Niet twijfelen. Gewoon doen!

Masterclass Energizer Zorg

Hi all! Today we had a ‘breath taking’ experience at the Changemaking Community, Barbara’s latest initiative to ihignite the power in each and every one to be a changemaker. Using breathing techniques, yoga and more to connect with the inner self and with nature. Barbara even coached us into a 5 degree celcius ice bath! We also met with the people who are now leading her other initiatives Babyhuis and Beschermde Wieg. It was an amazing day, thank you so much Barbara!!

Na een hele fijne ademhalingssessie, waarbij je lichaam een energieboost krijgt het ijsbad in. Volledige focus op mijzelf en mijn ademhaling (met fijne coaching van Evert). De overwinning en trots die je voelt na een minuut is overweldigend. Uiteindelijk wilde ik er niet uit, zo fijn vond ik het. De euforie wint het van de kou. Na afloop heel veel energie, trots en zelfliefde. Gelijk een strippenkaart genomen. Dit wil ik vaker ervaren.

Academie

De Masterclass via de Babyhuis Academie in Stokholm voor leerlingen (hulpverleners van de toekomst) was zo inspirerend. Onze studenten werden uitgedaagd naar binnen te kijken, hun dromen te benoemen en visualiseren. Hoe kunnen ze hun stem laten horen. Hoe krachtig zijn de alledaagse oordelen, op welke wijze beïnvloeden deze ons en hoe kunnen die omgebogen worden? Het belangrijkste signaal was: laat je vlam altijd branden en vergeet nooit dat jouw cirkel van invloed zo groot kan zijn als dat jij wil. Dat wat jij doet er toe doet, zolang je het vanuit je hart doet. De studenten genoten van de warme, mooie plek, de verzorging (zalige hapjes en drankjes) en vonden het unaniem een feest even uit de schoolbanken te zijn.

Verhuur

Afgelopen dinsdag mocht ik nieuwe aandachtsfunctionarissen scholen in de methodiek van Nu Niet Zwanger. We hadden het voorrecht om de deelnemers in Stokholm Dordrecht te ontvangen. Een prachtige locatie in het oude centrum van Dordrecht. Bedankt voor deze kans!

Enthousiast?

Ben je zelf ook enthousiast over je ervaring bij Stokholm Changemaking Community en wil je je beleving delen? Laat een bericht achter.

liefde
notebook
ijsbad stokholm

Nooit gedacht dit dit mijn wekelijks ritueel zou worden, dank aan Evert en mijn maandagclubje, heerlijk!