Barbara's Blog

Barbara deelt graag wat haar bezighoudt in de wereld. Lees hier haar blog.

Vertrouwen

Je hebt het leven nooit onder controle. De enige invloed die je hebt is hoe je omgaat met wat er op je pad komt. Handen open voor wat komen gaat.

Lees verder

Instagram stories

Van jongs af aan is ons geleerd ‘normaal’ te doen, voorzichtig, rustig, de regetjes volgend en niet te veel op te vallen. Als makke kuddedieren.

Lees verder

Comfortzone

Buiten je comfort zone wacht een nieuwe wereld op je. Een wereld van kleur, groei en potentie. Waar jij je goed voelt over jezelf, de keuzes die je maakt en jezelf triggert alles uit je leven te halen. De grote ontdekkingsreis naar wie jij bent, voorbij angst en onzekerheid.

Lees verder

Keuzes

Keuzes. Vertrouw op het kompas van je hart, het klopt voor jou. Richt je aandacht niet langer op het collectieve bewustzijnsplaatje van ‘hoe het hoort’.

Lees verder

Tweelingzielen

Steeds meer mensen vertellen tijdens een coachingsgesprek dat zij hun tweelingziel hebben ontmoet en delen de impact ervan. Het mooie van deze tijd, waarin bewustzijn steeds meer ruimte krijgt, is dat zij zelf al onderzoek op internet doen naar de term ‘tweelingziel’.

Lees verder

Kwetsbaar zijn

Gedurende mijn leven, was ik vooral bezig met het afschermen van mijn kwetsbaarheid. Tot het niet kwetsbaar durven zijn, begon te wringen.

Lees verder

Dankbaar

Dankbaar voor een jaar vol ontdekking en avontuur. Voor het geven van zoveel betoverende sessies. Voor mijn gezin, familie en mijn vrienden.

Lees verder

You are the voice

Van jongs af aan leren we ons aan te passen aan anderen, waardoor onze eigen stem vervaagt. Het laten horen van jouw stem wordt steeds lastiger. Nodig jezelf uit te spreken met woorden die passen bij jou.

Lees verder