barbara-muller-overgang

7 dagen adem & ijs challenge overgang

Veel vrouwen ervaren een energielek en emotionele en lichamelijke schommelingen tijdens de overgangsperiode, die zomaar enkele jaren kan duren.
Van het niet lekker in je vel zitten, minder balans voelen, je ‘anders’ voelen tot regelrechte razernij, onzekerheid, onrust en paniekaanvallen

7 dagen adem & ijs challenge overgang

Start: 29 februari

Tijdens de vorige challenges die ik heb gegeven, gaven veel vrouwen aan minder last meer te hebben van opvliegers, slaapproblemen, nachtelijk zweten, onrust, piekeren en mood swings. Zelf heb ik geen overgangsklachten en ik weet zeker dat mijn dagelijkse koudetraining en ademsessies hieraan bijdragen.

Na 12 jaar training, opleiding en ervaring weet ik dat we in staat zijn met de adem en de kou onze hormoonhuishouding te beïnvloeden, gelukshormonen aan te maken, cortisol (het stress hormoon) te verlagen, ons immuunsysteem te versterken, de stofwisseling en spijsvertering te versnellen. Mocht je last hebben van overtollige kilo’s (vaak genesteld rondom de buik tijdens de overgang), weet dan dat de adem en de kou daar eveneens een positieve invloed op hebben. Jij kunt zoveel meer dan je denkt, je hebt namelijk een zelfhelend vermogen, die je activeert met ademoefeningen en koudetraining.

Reden te meer om met elkaar op onderzoek en avontuur te gaan.

Vanaf 29 februari vind je 7 dagen lang via mijn site de dagelijkse uitleg, oefeningen en een bewustwordingsmoment. Je kunt deze oefeningen op jouw eigen moment van de dag doen, de tijdsinvestering is 20 minuten per dag.
Aan het eind van de 7 daagse kun je jouw ervaring via mail aan mij sturen en ik vind het natuurlijk heel leuk als je je ervaringen deelt via instagram.
Zo creëren we een krachtige community van vertrouwen en liefde, waarbij we veel andere vrouwen kunnen helpen om deze cyclus mooier en zachter te maken.

In mijn challenge en inspiratie journal Not just a diary, lees je de uitgebreide adem- en koudetraining, die beiden 28 dagen duren. Hiernaast vind je 11 andere thema’s die je helpen meer in verbinding te zijn en vanuit je hart te leven, waardoor je veel meer vreugde, energie en vertrouwen gaat ervaren.
Als overgangschallenger krijg je € 5 korting op deze diary via de code diary-love.
Met de opbrengst steun jij de stichtingen Beschermde Wieg en het Babyhuis.

Love,
Barbara

Deelname

Deelname gaat via mijn Insta account. Wil je meedoen, stuur dan een ❤️ via dm. @barbaramuller1102

not just a diary

Korting voor onze challengers!

Koop nu Not just a diary, speciaal voor onze challengers met €5 korting. In deze diary zit ook een 28 dagen adem en koude challenge.

Not just a diary is niet zomaar een dagboek, ze is een coach, doelenbewaker en dagboek. Zij is de vriendin aan wie je alles kwijt kunt, de liefdevolle herinnering dat je veel meer plezier toe mag laten. Dat het leven pas echt leuk wordt, wanneer we los durven te laten waar we geen invloed op hebben en doorkrijgen dat achter alles liefde zit.

Bestel nu de 365 dagen challenge & inspiratiejournal met de kortingscode:

diary-love

7 dagen adem & ijs challenge overgang

Voordelen

  • Meer energie en kracht
  • Positief gevoel en vrolijker
  • Minder opvliegers
  • Minder last van nachtelijk zweten
  • Minder last van stemmingswisselingen
  • Snellere spijsvertering en gewichtsverlies

Deelname gaat via mijn Insta account. Wil je meedoen, stuur dan een ❤️ via dm. @barbaramuller1102

barbaramuller-linda
barbaramuller-sneeuw
barbaramuller-ijszwemmen