Ruimte in Stokholm huren?

In het historische pakhuis Stokholm verhuren we ook ruimtes voor een hele dag of een dagdeel. Om een inspirerend samenzijn te hebben.

pand stokholm

Achter de eeuwenoude muren van pakhuis Stokholm aan de historische havens van Dordrecht kun je een ruimte huren voor een hele dag of een dagdeel.

Voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een sfeervolle omgeving waar je een get-together kunt organiseren. Om inspiratie op te doen, nieuwe inzichten te krijgen en doelen te bereiken. En om ervaringen, ideeën en plezier te delen.

Check out Barbara Muller Coaching

Mogelijkheden

Boek onze ruimte voor 2 tot 14 personen.

Tarief

Ruimte een dagdeel huren: 195
Ruimte een hele dag huren: 350

Extra’s bij te boeken

  • Lunch, koffie, thee, water, sapjes 25 pp
  • Vaartocht authentieke Venetiaanse bootjes 175 (1 uur, max. 8 personen)
  • Uit te breiden met borrel en diner in restaurant in de buurt


Energizers bij te boeken

      ♥  IJsbad
      ♥  Yoga
      ♥  High intensity training
      ♥  Ademsessie

 

Alles is maakbaar, dus ook het programma. Mail of bel voor jouw specifieke wensen.

Alles geregeld voor een onvergetelijke dag!

Voor onze heidag hadden wij Stokholm als locatie gekozen. De sfeervolle en lichte ruimte voldeed aan al onze wensen. Een heerlijk grote oppervlakte met verschillende opstellingen. Alle benodigdheden voor een inspirerende dag waren aanwezig. Barbara is een perfecte gastvrouw die er voor zorgt dat het haar gasten aan niets ontbreekt. Om onze heidag fris te starten, begonnen wij met een ademsessie. Een absolute aanrader voor als je eens uit je comfortzone wilt komen.

yoga in stokholm
stokholm huren
rondvaart

A ‘breath taking’ experience at the Changemaking Community, using breathing techniques, yoga and more to connect with the inner self and with nature.