7 dagen adem & ijs challenge Overgang

Challenge overzicht

Dag 2: De rode loper uitrollen

De kunst van je beter voelen is in beweging te komen. Het nieuwe aan te gaan. Loslaten wat je in de weg staat. Voorbij alle mindf*cks van waarom je het niet zou doen. Ik had zelf maanden nodig om van de adem en de kou dagelijkse kost te maken. Het niet als een moeten te zien. maar als willen. Geniet van de tweede dag ademoefening en koudetraining. Je bent niet alleen, 500 vrouwen doen met je mee en ik stuur je alle kracht en energie.

Vragen:

Hoe voel ik me voor de oefeningen?
Wat zijn mijn belemmerende gedachten en overtuigingen voor of tijdens de koudetraining?
Wat maakt dat ik toch doorzet?
Hoe voel ik mij na de adem- en koudesessie?

Dag 2: Powerademhaling

Dag 2: Overgangsklachten

Dag 2: Koudetraining

barbaramuller-linda
barbaramuller-sneeuw
barbaramuller-ijszwemmen